Magento

Magento Webwinkel

Wij leveren diverse Magento pakketten om voor u snel en voordelig het voor u gewenste resultaat te bereiken. Wij maken onderscheid tussen de geheel nieuwe opzet van een Magento webwinkel en het omzetten van een oude webwinkel naar een nieuwe Magento webwinkel. De custom variant vergt meer werk omdat we met een hele lijst aan factoren rekening moeten houden, u wilt ongetwijfeld uw aanwezige zoekmachine ranking intact houden. Mocht u een oude webwinkel willen omzetten in een nieuwe Magento verzoeken wij u om een offerte aan te vragen via ons contact formulier. Wij werken zowel met de oude Magento backend interface als de nieuwe vanaf Magento 2.0. De keuze voor het backend laten wij aan u over.

Migratie naar Magento 2.0

U heeft een Magento 1.X Webwinkel maar u wilt overstappen naar de mogelijkheden van Magento 2.0? Neem contact met ons op via de Contact pagina of de Livechat.

+    Extra pagina’s gaan tegen ons geldende uurtarief.
++ Plugins kunnen extra kosten met zich meebrengen.

Bestelformulier Magento

Wij verzoeken u voor een vlotte afhandeling om het formulier zo zorgvuldig als mogelijk met alle gevraagde gegevens in te voeren. Wij kunnen dan per direct aan de slag voor u indien u de gevraagde aanbetaling via onze Payment proccessor heeft betaald. Wij streven ernaar om het Basic Pack binnen 4 werkdagen aan u op te leveren en de Standard en Pro packs binnen 2 weken na aanvraag. Wij maken alle externe zaken zoals Google Analytics direct aan via uw eigen email-adres. Ook hier geld weer een andere procedure inzake het omzetten van een oude website.

Werkwijze

Na het opzetten van de core van de webwinkel met logo menu en geinstalleerde plugins geven wij u een verzoek om het geheel te keuren en eventueel kleine aanpassingen te verzorgen. Daarna verzoeken wij u om uw producten aan ons aan te leveren. Na het aanleveren van de producten leveren wij uw webwinkel op.